Malzemeler:
4 soğan
1 bardak zeytinyağı(kızartmak için)
4 çorba kaşığı un
1 şişe ketçap veya 2-3 kaşık biber salçası
tuz-karabiber
Soğanı yarım halkalar halinde doğrayın. Tuzla ovun. Soğan, un, yumurta, karabiber koyup karıştırın. Kızgın yağa kaşıkla döküp kırmızı renkte kızartın. Ketçap veya salça ile servis yapın. Afiyet olsun.
Not:Filiz Yılmazer'in yemek kitabından
Not:Filiz Yılmazer'in yemek kitabından
Enteresan, hiç duymamıştım. Ellerinize sağlık. Tadını çok merak ettim doğrusu hemen yarın denicem :)
YanıtlaSilŞuleciğim yorumunuzu yeni gördüm affınıza sığınırım. Tarifi yaptıysanız ellerinize sağlık, umarım siz de memnun kalmışsınızdır bu güzel lezzetden:)Her zaman beklerim. Sevgilerimle
YanıtlaSil